مهاجرانی: ما این همه جشن ملی داریم، هالووین کجا بود؟ امانی: دشمن صهیونیستی به دنبال اختلاف‌افکنی میان ملت‌های منطقه است عراقچی: دیپلمات‌ها با اتکا به نیروهای مسلح در میدان‌ها حضور می‌یابند آیت‌الله جوادی آملی: ملت از مدیران و مسئولین، طهارت و پاکی می‌خواهند تأکید پزشکیان بر تکمیل خطوط و اتصال ایستگاه‌های قطار حومه‌ای اشتغال هم‌زمان احمدنیا در ۲ دستگاه دولتی بررسی شود سرلشکر موسوی: ورود مؤثر پدافند غیرعامل به برنامه‌ریزی‌های ملی ضروری است هشدار تهران به گروسی درباره ادعاهای هسته‌ای یاک ۱۳۰ مقدمه حضور سوخو–۳۵ در ایران است؟ سردار وحیدی: افزایش سرمایه اجتماعی در تعامل و ارتباط با مردم است دولت چقدر کسری بودجه دارد؟ پزشکیان: طرح‌هایی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس بسیار پر هزینه هستند/ دولت به دنبال راه‌حل‌های پایدار و بدون تبعات منفی است آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود قالیباف: نه تسلیم می‌شویم و نه به اسارت در می‌آییم پزشکیان: حقوق و پاداش کارکنان براساس عملکرد پرداخت شود/ ضرورت کاهش هزینه‌ها

مجلس با تمدید ۱۰ ماهه شورای شهر موافقت کرد

سخنگوی کمیسیون شورا‌ها گفت: در جلسه این کمیسیون مقرر شد انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا با زمانی کمتر از یک سال تعویق در فروردین سال ۱۴۰۵ برگزار شده و فعالیت شورا‌ها ۱۰ ماه تمدید شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۱ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 25
کد خبر: ۲۷۲۰۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، ولی الله بیاتی در تشریح نشست روز سه شنبه (۷ اسفند ماه) کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی، گفت: در این نشست مواد ارجاعی از صحن در خصوص طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مورد بررسی قرار گرفت.

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از جمله مواد بررسی شده در این نشست، موضوع تعویق ۶ ماهه انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا بود که مورد ابهام شورای نگهبان و هیئت عالی نظارت بر سیاست‌های کلی نظام قرار گرفته و با توجه به ابهامات موجود در صحن علنی، جهت بررسی بیشتر مجدد به کمیسیون ارجاع شده بود.

وی افزود: در این نشست بعد از ارائه پیشنهادات نمایندگان جهت تأمین نظر شورای نگهبان و هیئت عالی نظارت بر سیاست‌های کلی نظام و همچنین نمایندگان مجلس، مقرر شد انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا با زمانی کمتر از یک سال تعویق در فروردین سال ۱۴۰۵ برگزار شده و فعالیت شورا‌ها ۱۰ ماه تمدید شود تا مشکلات مطرح شده، مرتفع شود.

این نماینده مجلس در دوره دوازدهم اضافه کرد: در این نشست، زینی‌وند معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات کشور و اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور و کارشناسان دستگاه‌های اجرایی و مرکز پژوهش‌های مجلس حضور داشتند.

گفتنی است، این موضوع در صورتی لازم‌الاجرا است که در صحن مجلس تأیید و از سوی شورای نگهبان تأیید شود/ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار